Onvoorwaardelijke Liefde Babydekentjes

Deze dekentjes beschermen je baby tegen energetische invloeden van buitenaf. Zeker tijdens de eerste tijd na de geboorte, als je kindje kersvers op aarde is en moet wennen aan alles wat van buitenaf inwerkt op dat kleine lijfje, komen deze prikkels extra hard binnen. De dekentjes hebben een formaat dat ideaal is om over je kindje te leggen in de autostoel, een babynestje, mozesmandje, kinderwagenbak. Speciaal voor als er bezoek is of je op pad gaat met je kindje waarbij er veel ongeziene invloeden van buitenaf komen waar je je kindje tegen wilt beschermen.

 

De persoonlijk handgemaakte dekentjes worden tijdens het haken omringd door onvoorwaardelijke liefde; ik leg er een intentie en energie in die beschermend werkt en de lagere energieën van buitenaf neutraliseert, omzet in de hogere trilling van onvoorwaardelijke liefde.

 

Ik werk met Baby Merino van Drops. Dit is gemaakt van 100% wol en daardoor van nature al beschermend. Denk aan de wol/zijde mutsjes die in de antroposofie worden gebruikt voor pasgeboren baby’s ter bescherming tegen energieën.

 

 

De maat van een dekentje is ongeveer 60 bij 45 cm en is momenteel verkrijgbaar in een roze en blauwe variant. Aan een paars/lila variant wordt gewerkt evenals één met groene/mint kleuren

Een dekentje om je baby te beschermen tegen energetische invloeden kost € 35,- exclusief verzendkosten.

 

Bij interesse mail naar elenya4444@gmail.com

Deel dit bericht: