Luisterkindafstemming

In een Luisterkindafstemming verbind ik me met jouw energie of dat van je kind. Alle antwoorden zitten in de mens zelf: alleen jij weet het beste wat er bij jou past en waar je je goed bij voelt. Niemand anders kan dat voor jou invullen. Helaas zijn we vaak afgeraakt van het luisteren naar ons eigen hart en onze eigen ziel en komen we niet bij die antwoorden. We zijn geneigd de antwoorden bij anderen te zoeken. En hoewel je nu wellicht overweegt om een afstemming aan te vragen bij mij of een andere Luisterkindwerker, gaat het hier om antwoorden die uit jouwzelf komen. Met de inzichten uit jouwzelf of die van je kind en handvatten die uit jullie hart komen en dus volledig passen bij wie jij bent, krijg je meteen meer zicht op wie jij bent en hoe je in het vervolg zelf meer en meer naar je eigen hart of dat van je kind zou kunnen luisteren. Want iedereen kan dit: luisteren naar je eigen hart. Je leven en alles wat erin gebeurde, heeft je verleerd om dit te doen. Om in verbinding te zijn met wie jij werkelijk bent en zo je leven te leiden die bij jou past.

Een luisterkindafstemming kan bij mij aangevraagd worden om meer inzicht te krijgen in wat het is dat nog belemmert in een liefdevolle, verbindende manier van met jezelf en met elkaar omgaan. Aan lichamelijke klachten, emotionele, mentale en zelfs spirituele blokkades zitten vaak oude overtuigingen ten grondslag die ontstaan zijn in een tijd dat je situaties niet op een andere manier kon bezien dan je toen deed. Dit kan overtuigingen en reacties opgeleverd hebben die toen wellicht noodzakelijk waren maar nu meestal niet meer. Ze zijn een belemmering gaan vormen om te Zijn wie je werkelijk bent, om je volledig te uiten vanuit jouw kracht en vanuit jouw hart. Let wel: ik ben geen arts en bij lichamelijke klachten zul je daar zelf naar moeten laten kijken maar informatie die in een afstemming vanuit jou innerlijk komen, kunnen een waardevolle aanvulling zijn om ermee aan de gang te gaan.

Vanuit mijn kracht in het werken met kinderen en het doorzien op diep niveau van hun innerlijk, is het bij mij vaak dat je via je kind geroepen wordt om naar die belemmerende overtuigingen te kijken die jullie belemmeren om in een nog meer liefdevolle verbinding met elkaar met elkaar om te gaan.

Dit kunnen zowel je kinderen zijn die met jou samenleven als kinderen die weer terug gegaan zijn naar huis, vroeger in de zwangerschap, later, bij de geboorte of vlak erna. Deze kinderen die vaak sterrenkindjes genoemd worden, hebben vaak, samen met de zielskindjes die wellicht nog bij je geboren gaan worden, mooie boodschappen voor je om je te helpen dichter bij jezelf te komen.

Behalve dat ze jou als ouder willen helpen, ligt daar nog een doel aan ten grondslag. Zij willen zelf graag opgroeien en zo dicht mogelijk bij hun eigen hart blijven. Dat lukt beter als allerlei belemmerende overtuigingen omgebogen zijn. Dat ze verdwenen zijn doordat ze een illusie bleken of dat ze omgebogen zijn in een kracht van jezelf. Zo kun je je kind na de geboorte zelf zo goed mogelijk begeleiden om zelf dicht bij hun hart te blijven.

Een Luisterkindafstemming geeft je allerlei handvatten die je helpen meer bij jezelf te kunnen Zijn en als je via je kind werkt, jullie in een fijnere verbinding en met meer harmonie met elkaar om kunnen laten raken.

Je kunt een afstemming bij mij aanvragen middels een mailtje of het contactformulier. Zie bij Contact. Je krijgt dan een invulformulier gemaild. Na invullen en betaling, ga ik afstemmen en krijg je het gesprek met jouw innerlijk of die van je kind als een tekstbericht in je mailbox. De afstemming kost  € 45,- en je krijgt een kwitantie na betaling.