Intuïtieve schilderijen

De schilderijen die bij elk blog staan, maak ik zelf. Ik schilder intuïtief wat er op dat moment leeft in mij. Of, als ik voor iemand anders een intuïtief schilderij maak, stem ik op af op hen of hun (ziels)kindje. Zielskindjes laten bijvoorbeeld aan mij zien wat er bij hen past. Beelden of energie die ik vertaal op het doek. Zo is er bij hoger frequente zielskinderen vaak sprake van regenboogenergie; de energie van de eenhoorns, bloemen, en soms letterlijk beelden die het door wil geven om de ouders te laten zien dat het van hen komt.

De kleuren hebben ook betekenis en de energie van het schilderij matcht met de trilling van het kindje dat (binnenkort?) onderweg is, met de trilling die ze hebben voordat ze hier komen. Zodra een kindje geboren is, gebeuren er allerlei aardse dingen en kan alles om hen heen soms zorgen voor een dip in hun trilling en kunnen ze soms even behoefte hebben aan een herinnering aan hun trilling voordat ze geboren waren. Veel baby’s gaan in hun slaap ook even terug naar de Tussenruimte om even bij te tanken en op te laden. Even weer terug in de energie van waar ze net vandaan komen. Een schilderij met hun trilling op hun kamer of in hun buurt, helpt daar ook aan mee.De trilling ervan heeft daarmee een stabiliserende werking voor als het kindje geboren is.

Het schilderij hierboven, weerspiegelt het contact die een zielskindje, de groene energie bol, heeft met één van de gidsen of engelen vlak voordat het gaat incarneren. Veel zielskinderen laten zichzelf zien als een bol van gekleurde energie; zielen laten zich niet zo heel vaak zien als een persoon in menselijke vorm. Dat gebeurt wel als ze een punt willen maken ermee. Herkenning opwekken bijvoorbeeld.

De schilderijen hieronder zijn intuïtieve schilderijen die ik voor zielskindjes heb gemaakt.

Deel dit bericht: