Te koop

Ik maak gehaakte babydekentjes en intuïtieve schilderijen die energetisch versterkend werken bij het proces om te worden wie je zelf bent.

 

Onvoorwaardelijke Liefde Babydekentjes

Deze dekentjes beschermen je baby tegen energetische invloeden van buitenaf. Zeker tijdens de eerste tijd na de geboorte, als je kindje kersvers op aarde is en moet wennen aan alles wat van buitenaf inwerkt op dat kleine lijfje, komen deze prikkels extra hard binnen. De dekentjes hebben een formaat dat ideaal is om over je kindje te leggen in de autostoel, een babynestje, mozesmandje, kinderwagenbak. Speciaal voor als er bezoek is of je op pad gaat met je kindje waarbij er veel ongeziene invloeden van buitenaf komen waar je je kindje tegen wilt beschermen.

De persoonlijk handgemaakte dekentjes worden tijdens het haken omringd door onvoorwaardelijke liefde; ik leg er een intentie en energie in die beschermend werkt en de lagere energieën van buitenaf neutraliseert, omzet in de hogere trilling van onvoorwaardelijke liefde.

Ik werk met Baby Merino 100% wol van Drops en Softfun van Scheepjes (60% katoen/40% acryl). Beide soorten maken de dekentjes heel zacht: de Softfun komt iets moderner over; de 100% wol werkt wat materiaal betreft al iets meer beschermend. Denk aan de wol/zijde mutsjes die in de antroposofie worden gebruikt voor pasgeboren baby’s ter bescherming tegen energieën.

De maat van een dekentje is ongeveer 60 bij 45 cm, is momenteel verkrijgbaar in een roze en blauwe variant en kost € 35,- exclusief verzendkosten.

Bij interesse mail naar info@bewustmetjekindzijn.nl

In de aanbieding:

Dekentjes met andere maten door het opstartproces:

Blauwe Softfun van +/- 50×40 € 30,-

Roze Softfun van +/- 50×45 € 30,-

Blauw/grijze Softfun van +/- 70×55 € 35,- (Ook bruikbaar in een bedje)

 

Intuitieve schilderijen

Ik stem mij af op de energie en schilder intuitief wat er in mij opkomt. Dit kan iets bij je teweeg brengen. Je kunt aangeraakt worden door de energie die in het schilderij tot uiting komt. Dit merk je doordat je erg aangetrokken wordt door een bepaald schilderij.

Hieronder staan schilderijen die ik gemaakt heb. Als je graag een schilderij wilt aanschaffen om die energie bij je te hebben, kun je bij het schilderij zien of het nog in aanwezig is. Zo niet dan maak ik graag een schilderij in dezelfde trant en kan ik me eventueel nog meer afstemmen op jou zelf. Zodat het schilderij nog persoonlijker wordt. Als je zelf een gevoel hebt van een bepaalde kleur dan kun je dit aangeven.

De prijs van een schilderij wat al klaar is, staat erbij. Als ik eenzelfde schilderij maak waaarbij ik dezelfde energie erin tot uiting laat komen, is het ook die prijs (eventueel andere kleur is erbij ingegrepen).

Zodra ik me op jou ga afstemmen komt er een toeslag bij die afhankelijk is van je wensen.

Een schilderij helemaal afgestemd op jezelf is ook mogelijk. Dus zonder uit te gaan van de voorbeelden die ik hier heb staan. Dan wordt het een schilderij waarvan de afbeelding tot stand komt bij het afstemmen. Wat erop komt is voor mij net zo’n verrassing als voor jezelf maar het is wat je op dat moment het beste kunt gebruiken.

Schilderijen zijn -gratis – af te halen of tegen verzendkosten verstuurbaar.

Bij interesse mail naar info@bewustmetjekindzijn.nl